info@dmflease.nl 0229 - 760 106

Privacy en cookies policy bij DMF Lease.

DMFLease respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Indien u persoonsgegevens aan dmflease.nl verstrekt, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak met de werkplaats of een proefrit, of voor het aanvragen van een brochure, offerte of andere informatie zal DMFLease uw persoonsgegevens gebruiken voor de afhandeling van uw aanvraag of verzoek. Tevens gebruikt DMFLease uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, acties of evenementen.

Indien u niet langer prijsstelt op het ontvangen van informatie van DMFLease dan kunt u dit te allen tijde aan DMFLease melden door het sturen van een e-mail naar : info@dmflease.nl

Uw persoonsgegevens zullen voor geen ander doel dan hierboven aangegeven worden gebruikt. DMFLease zal de door u verstrekte persoonsgegevens alleen doorgeven aan derden indien dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw aankoop of verzoek om informatie. In andere gevallen zal DMFLease uw persoonsgegeven niet doorgeven aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

DMFLease kan gebruik maken van zogenaamde cookies voor het verzamelen van statistische gegevens met betrekking tot het bezoek van deze website. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt uw computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Advies op maat? Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

* verplicht

Contactgegevens

Westrak 80 C
1771ST WIERINGERWERF

 0229-760 106
06-19600081
 info@dmflease.nl

Bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 19:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

KvK nummer: 68948700
AFM nummer: 12045060